Hvorfor velge oss?

Nettkurs siden 2012

Lang erfaring innen opplæring

Over 4000 deltakere

Kontinuerlig utvidet og oppdatert

Vi i Instant Norge AS har lang erfaring med import og salg av stillas, lifter og produkter til byggeplassen.

Vi har alltid vært interessert i å drive opplæring for å skape trygge arbeidsplasser i bygg- og anleggsbransjen, og har lenge drevet med klasseromsundervisning i bruk av lift og stillas.

I 2012 begynte vi å lage nettkurs. Siden har vi fått over 4000 nye kursdeltakere!

Den store etterspørselen har gjort at vi stadig utvider vår kurskatalog.

Vår kurskatalog inneholder nå også kurs i HMS, fallsikring og modulmontasje – og den utvides og oppdateres stadig.

Ved å velge Instantkurs får du det beste fra to verdener: lang og bred erfaring fra bransjen, i en moderne og fleksibel innpakning.


Kunder sier

"

Kursene holder et høyt faglig og pedagogisk nivå. Våre ansatte har gjennom instantkurs.no fått økt og formalisert sin kompetanse slik at de kan utføre sin jobb på en sikker og effektiv måte. Anbefales.

Herman Aanesen, Proff Stillasutleie AS
"

Byggimpuls AS benytter instantkurs.no for opplæring av ansatte på flere ulike språk. Uten tvil, vil vi anbefale denne tjenesten til alle norske selskaper som jobber innenfor bygg og anlegg.

Kathrine Johansen, Byggimpuls AS
"

«Northern Baltic» leverer konstruksjon, design, kontraktsmessige tjenester og utleie av arbeidskraft, i samsvar med de strengeste internasjonale standardene i Norge. Å sørge for at våre arbeidstakere er opplært til å arbeide trygt, og med kunnskap om sitt arbeidssted, er veldig viktig for oss. Derfor velger vi å jobbe med Instant Kurs, som er en solid nettbasert opplæringsaktør, og ekspert innen sitt felt.

Andrius Jankeliūnas, Northern Baltic, Rekrutteringsprosjektleder
"

For å produsere og installere prefabrikkerte hus av høy kvalitet, bruker bedriften «Medava Bygg AS» sikkerhetkurs fra Instantkurs. Kvaliteten på kursene er veldig høy, og de ansatte er svært vennlige og hjelpsomme. Vi anbefaler deres tjenester uten å nøle.

Medava Bygg AS, Darius Naimavicius
"

Dette var bra kurs. Lett å forstå og ta til seg lærdom.

Knut Knutsen, Knutsen Maskin